Ko­ke­mus­kou­lut­ta­jat

Kokemuskouluttajina toimivat tehtävään koulutuksen saaneet näkövammaiset henkilöt tai heidän läheisensä, joilla on omakohtaista kokemusta sairastumisesta tai vammautumisesta. Kokemuskouluttaja pitää omaan kokemustietoonsa pohjaavia puheenvuoroja. Kokemuskouluttajia voidaan kutsua puhumaan sosiaali- ja terveysalan ja palvelualojen, kuten mm. bussi- ja taksikuljettajien koulutuksiin. Kokemuskouluttaja voi toimia myös vertaiskouluttajana kuntoutuksessa. Hän voi vierailla myös yrityksissä ja osallistua erilaisiin tapahtumiin ja messuille yhdistyksen edustajana.

Kaikilla kokemuskouluttajilla on oma tarinansa kerrottavanaan. Yhtä kokemuskouluttajan prototyyppiä ei ole, vaan kouluttajina toimii hyvinkin erilaisia ihmisiä.

Kokemuskouluttajan omakohtainen tarina tarjoaa mahdollisuuden oppia näkövammaiselta, mitä on elää sairauden tai vamman kanssa, ja heidän läheisiltään, mitä vaikea sairaus tai vamma tuo läheisen ihmisen elämään.

Alueellamme toimii tällä hetkellä 1 kokemuskouluttaja.
Jamppa Mikkola

Jamppa on aloittanut kokemuskouluttajana 2014. Jamppa on lähes sokea opaskoiran käyttäjä. Hänellä on 5 lasta, joista osa on näkövammaisia.

Jamppaan voit ottaa yhteyttä puhelimitse p. 050 3586 066 tai sähköpostilla: jm_1[at]luukku.com


Yhteyttä voitte ottaa suoraan kouluttajaan tai yhdistyksen yhteyshenkilön kautta. Kouluttajan kanssaan voitte sopia mahdollisista kulukorvauksista ja palkkioista.